Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest divendres a les 10 de la nit al jardí de Cal Figarot per fer l’estrena oficial de la seva nova camisa. La previsió del cap de Colla és aixecar castells de la gamma alta de 8 i continuar després amb l’assaig general previ a les actuacions de La Mercè i del Concurs de Castells.

noves camises castellers de vilafranca

 

El passat dimecres 22 de setembre després de l’assaig de Cal Figarot, es van repartir les primeres 250 camises noves dels Castellers de Vilafranca entre els seus membres. (Fotografies aquí)
Aquestes camises han estat dissenyades i confeccionades per la marca anglesa de roba esportiva Kukri expressament pels Castellers de Vilafranca i per fer castells. La nova camisa dels verds incorpora millores tècniques per la pràctica dels castells i és fidel als colors i a la tradició de la colla tot donant-li un caire modern i innovador.
Avui divendres els vilafranquins faran la primera actuació oficial amb la nova camisa a la seva seu social i els castellers que no vagin poder recollir la seva camisa el passat dimecres ho podran fer a partir de les 21 h. Cada casteller podrà recollir una camisa.
Els Castellers de Vilafranca tenen una actuació important aquest diumenge al migdia a la plaça de Sant Jaume de Barcelona, juntament amb els Minyons de Terrassa i els Castellers de Barcelona. Aquesta serà la segona ocasió en la que els verds podran estrenar la nova camisa, una setmana abans del Concurs de Castells de Tarragona i d’intentar l'”Objectiu V”.
El proper dimecres 29 els Castellers de Vilafranca rebran la visita dels directius de la marca anglesa Kukri a Cal Figarot, per conèixer la seva seu social, veure en directe l’assaig i formalitzar amb els responsables de la colla el conveni de col·laboració mútua pels propers anys.