Pedalada Verda 2009

El proper dissabte 25 de setembre, els Castellers de Vilafranca, amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, duran a terme la onzena edició de la PEDALADA VERDA.

Enguany, i com ja ve essent habitual, estarà emmarcada dins de la “Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2009.

La sortida serà a la Rambla Sant Francesc a les 5 de la tarda, tot i que en un principi s’havia organitzat perquè fos a dos quarts de 5. Recorrerà diversos carrers de la vila, passant per tots els barris, fins arribar, altra vegada, a la Rambla Sant Francesc. Una vegada finalitzada la pedalada, hi haurà una xocolatada per a tothom. També es sortejarà una bicicleta i diferents regals entre tots els participants. La bicicleta ha estat cedida per Esports Prieto de Vilanova i la Geltrú.

A més, tots els participants a la Pedalada Verds rebran una samarreta de record. Enguany, aquesta samarreta serà la d’Objectiu V, que durant tota la temporada s’ha anat repartint per promocionar el Concurs de Castells de Tarragona.

Els Castellers de Vilafranca agraeixen als seus col·laboradors el seu suport, sense el qual aquesta passejada popular amb bicicleta no hagués estat possible.

Caixa Penedès, Centre Vila, Esports Prieto, Bodegues Torres S.A., Gimnàs CAS, PDMGifts, Construccions F. Munné S.A. i Consell Comarcal de l’Alt Penedès.