Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge a Tarragona, dins dels actes de les festes de Santa Tecla. La intenció dels penedesencs és de portar-hi castells de 9.

 

Els de la camisa verda compartiran plaça amb dues de les colles locals, els Xiquets de Tarragona i la Jove Xiquets de Tarragona, i amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls. L’actuació serà a les 12 del migdia a la Plaça de la Font.

Aquesta actuació i la de la setmana que ve a Barcelona seran les últimes abans del Concurs de Castells a Tarragona, del proper 3 d’octubre. A falta de dues setmanes per a la crucial cita, els vilafranquins es plantegen aquestes actuacions com a proves importants de cara els castells que estan preparant pel Concurs. Els assaigs d’aquestes últimes setmanes també són molt importants per poder fer les proves necessàries, i per aquest motiu es demana una gran assistència dels castellers als assaigs que resten.