Els Castellers de Vilafranca van estrenar una alineació de pilar de 6 nova, en una actuació on van realitzar castells de gamma alta de vuit.

 

Dissabte 11 de setembre, diada Nacional de Catalunya, els Castellers de Vilafranca van actuar a Olot. L’actuació va ser a les 5 de la tarda, i els de la camisa verda van compartir plaça amb la colla local, els Xerrics d’Olot, i amb els Sagals d’Osona.

Els vilafranquins van iniciar la tarda castellera amb el 4d8a, que significa el número 100 descarregat consecutivament des del 10 d’agost del 2003. A la segona ronda els Verds van apostar per la td8f, que va es va completar amb figuereta inclosa. A la tercera, els del Penedès  es van decantar pel 3d8. A l’hora de l’espadat, els Castellers de Vilafranca van estrenar una alineació de pilar de 6 diferent a l’habitual, i que ja porten força temps treballant a assaig. D’aquesta manera els de Vilafranca refermen el seu domini sobre l’estructura del pilar, amb dues alineacions d’espadat de 6 possibles.

La propera actuació dels Castellers de Vilafranca és diumenge 19 de setembre a Tarragona, dins dels actes de les festes de Santa Tecla. L’actuació serà a les 12 del migdia a la Plaça de la Font. Els Verds compartiran plaça amb dues de les colles locals, la Colla Xiquets de Tarragona i la Colla Jove Xiquets de Tarragona, i amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

Nou pilar de 6 dels Verds