Els Castellers de Vilafranca viatjaran aquest divendres 3 de setembre a Lió (França) per participar dins dels actes de la campanya Catalunya a França, organitzada per l’Agència Catalana de Turisme durant tot aquest any. L’estada dels Verds s’allargarà fins diumenge 5 de setembre.

 

Un total de 150 castellers formaran part de l’expedició vilafranquina a Lió, i marxaran amb tres autobusos, dos d’ells seran els personalitzats de la colla. Actuaran un total de 4 vegades entre divendres i dissabte. La primera de les actuacions serà el mateix divendres tot just arribar a la ciutat, a les sis de la tarda a la Place de la Republique. El dissabte, els de la camisa verda actuaran en 3 ocasions, també a la mateixa plaça que el divendres. Les actuacions seran a dos quarts d’una del migdia, a les quatre i a les sis de la tarda. La campanya que Turisme està realitzant és Catalunya a França, i pretén promocionar el turisme de qualitat a les terres catalanes.

La colla s’ha pres aquest viatge com un stage de cara al concurs. Després de les bones actuacions realitzades al llarg d’aquesta Festa Major, amb un Sant Fèlix on es van assolir 4 castells de gamma extra, la següent cita transcendental és el Concurs de Castells de Tarragona, el proper 3 d’octubre.

 

–          Mumbay

Mentre tota la colla viatge a Lió, una delegació de 12 castellers s’ha desplaçat aquest dimecres 1 de setembre a Mumbay (Índia) per assistir a la festa anual dels Govindes, construccions humanes semblants als castells que es realitzen al país asiàtic.

El viatge de la delegació dels de la camisa verda s’allargarà fins el proper dia 5 de setembre. En allà, a part de poder contemplar i ser partícips de la festa dels Govindes, els Verds realitzaran un pilar de 5.