El proper dissabte 28 d’agost, a menys de 24 hores per l’inici de la Festa Major, hi haurà a Cal Figarot, el ja tradicional Berenar de veterans i el Bateig casteller.

Bateig casteller de l'any passat

El Berenar de veterans, que serà a les 6 de la tarda, és una trobada dels més grans i els que més temps porten a la colla. En allà podran intercanviar experiències i sensacions, i parlar de com veuen ells l’esperada diada de Sant Fèlix i la temporada. Al cap d’una hora, a les 7 de la tarda, molts d’aquests veterans seran uns dels protagonistes del Bateig casteller, juntament amb els fills i filles de castellers nascuts entre la passada Festa Major i fins al dia d’avui. Els més menuts rebran un simbòlic “bateig”, on se’ls hi farà entrega d’una camisa a mans dels membres més representatius dels Castellers de Vilafranca.