Els Castellers de Vilafranca van celebrar divendres passat el 5è aniversari del pilar de 8 amb folre i manilles davant de la seva seu social, Cal Figarot.

inauguaració placa pd8fm Cal Figarot

L’acte es va portar a terme una vegada va finalitzar la presentació oficial de la nova web, i va comptar amb la presència dels castellers que ara fa 5 anys eren al tronc del pilar, comptant també amb baix, segon i terç. Primer de tot es van fer els parlaments institucionals del president, Miquel Ferret; del cap de colla i del president d’ara fa 5 anys, Lluís Esclassans i Josep Cabré; i per últim, del cap de colla actual, David Miret. Tots van ressaltar la importància d’aquell pilar de 8. Després, es va passar a descobrir la placa commemorativa d’aquella gesta i, per acabar, es van realitzar dos pilars de 4 formats per l’alineació d’aquell pilar de 8.

El pilar de 8 d’ara fa 5 anys que divendres es va celebrar, va formar part d’una actuació davant de Cal Figarot en motiu de la celebració del 20è aniversari de la seu social dels Castellers de Vilafranca. Enguany, que és el 25è aniversari del Figarot, s’ha volgut recordar la importància d’aquella actuació.