Com cada 15 d’agost, els Castellers de Vilafranca tenen una cita a la Bisbal del Penedès, juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Els vilafranquins tenen la intenció de portar a plaça, per primera vegada aquesta temporada, el 5d8 amb l’agulla.

L’actuació serà a la 1 del migdia al carrer Doctor Robert. Fa vàries setmanes que els Verds estan assajant el 5d8a, i sembla aquest diumenge el millor dia per estrenar-lo aquesta temporada. Al 5d8a, s’hi afegiran el 3d9f i el 4d9f. A l’hora de l’espadat, el més probable és el de 7 folrat.

Aprofitem la nota de premsa per recordar que el proper dilluns 16 d’agost, tindrà lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Vilafranca el sorteig de l’ordre d’actuació de Sant Fèlix, amb la presència dels caps de colla de les colles participants: els Castellers de Vilafranca, la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves Xiquets de Valls i els Minyons de Terrassa. El sorteig serà a les 7 del vespre.