Els Castellers de Vilafranca tenen una llarga experiència organitzant tallers de castells que s’adapten molt a les necessitats dels clients, siguin empreses, escoles,instituts, universitats o grups de particulars.
Aquests tallers es poden realitzar a la seu social de Cal Figarot o bé a l’espai que vulguin els organitzadors de l’activitat.

En aquests tallers s’imparteixen de forma participativa i lúdica les nocions bàsiques de la tècnica castellera, de la història dels castells i de l’organització d’unacolla castellera,  tot desenvolupant els valors del treball en equip, la cooperació, el lideratge, l’autosuperació, entre d’altres aspectes inherents a l’activitat castellera.


Principals participants

La Masia del FC Barcelona

L’Escolania de Montserrat

CIIE (Council on International Educational Exchange)

Microsoft

Roca

ESADE

Everis

La Caixa

Voluntariat per la llengua

Club Patí Vilafranca

Universitat de Barcelona

Contacte: 679162465 – greentowers@castellersdevilafranca.cat