Els Castellers de Vilafranca van descarregar diumenge 15 d’agost el primer 5d8a de la temporada, juntament amb el 3d9f, el 4d9f i el pd7f.

 

Els Verds van actuar diumenge 15 d’agost a la Bisbal, juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. Els vilafranquins van iniciar l’actuació amb el 3d9f, i a la segona ronda va arribar el castell més esperat de la jornada, el 5d8 amb l’agulla. Els Verds només l’havien descarregat en una ocasió la temporada passada a Reus, i el de diumenge significa el primer d’aquesta temporada. A la tercera ronda, els de la camisa verda van optar pel 4d9f, que el van descarregar després de desmuntar-ne un intent. A l’hora de l’espadat, els penedesencs es van decantar pel de 7 amb un folre molt reduït, de cara a pujar-lo un pis més. Els Castellers de Vilafranca van posar el punt i final a l’actuació a la Bisbal amb 5 pilars de 4.

La propera actuació dels Verds és dissabte 21 d’agost a El Catllar, juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona. L’actuació serà a dos quarts de 7 de la tarda a la Plaça de la Vila. Diumenge, els Castellers de Vilafranca tornaran a actuar a Igualada, juntament amb la colla local, els Moixiganguers d’Igualada, i els Minyons de Terrassa. En aquest cas l’actuació serà a les 12 del migdia a la plaça de l’Ajuntament.

bisbal-10