Els Castellers de Vilafranca descarreguen la tripleta vilafranquina més matinera a Molins de Rei descarregant el primer 4 de 9 amb folre de la temporada

 

 

Els Verds van completar aquest diumenge la primera tripleta vilafranquina de la temporada descarregant el 4 de 8 amb l’agulla, el 3 de 9 amb folre i el primer 4 de 9 amb folre vilafranquí de l’any. Els Castellers ja ho tenen tot preparat per marxar cap a Nova York el proper dimarts 19 de juny.

Els de la camisa verda, que van compartir plaça amb la colla local, els Matossers de Molins de Rei, i amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Sagals d’Osona, van obrir l’actuació amb el 4 de 8 amb l’agulla, castell que malgrat uns petits problemes, es va poder descarregar sense problemes. A la segona ronda va ser el moment pel principal objectiu de la matinal castellera: descarregar el primer 4 de 9 amb folre de la temporada. L’objectiu es va complir i els vilafranquins el van descarregar. A la tercera els Castellers van descarregar el 3 de 9 amb folre després de desmuntar-ne un primer peu. A la ronda de pilars, els Verds van alçar dos pilars de 5 i tres pilars de 4.

Amb l’objectiu complert a Molins de Rei, els Castellers de Vilafranca marxen dimarts 19 de juny cap a Nova York, on s’hi estaran fins el proper diumenge 24. Els penedesencs promocionaran els castells, la cultura catalana i el país a una de les principals ciutats del món.

Tornant a casa nostra, la propera actuació a terres catalanes serà dissabte 30 de juny a la Pobla de Segur, on els Castellers hi estaran tot el cap de setmana per participar a la Festa dels Raiers.

Podeu trobar les fotografies de l’actuació a Molins de Rei aquí.