Els més menuts dels Castellers de Vilafranca han gaudit de quatre dies al parc temàtic Futuroscope

 

Com ja va essent habitual, un any més la canalla dels Castellers de Vilafranca ha realitzat un viatge per enfortir els vincles entre els més petites i petites i premiar-los per l’esforç que van fer durant de tota la temporada passada. Enguany, han gaudit de quatre dies, des del dissabte 28 d’abril fins el dimarts 1 de maig, al parc temàtic Futuroscope a Poitiers (França).

 

 

Els més menuts de la colla s’ha van passar d’allò més bé al llarg de tota la sortida, tot aprofitant les activitats que oferia el parc –pel·lícules 4D, projeccions dinàmiques, jocs aquàtics, atraccions, entre altres- i gaudint de la convivència entre ells.

Aquest viatge a Futuroscope és una de les activitats que la colla projecta amb la finalitat de premiar l’esforç, compromís i dedicació de la canalla que durant tota la temporada passada va realitzar castells de 9 pisos, una part fonamental i clau per a la realització dels castells. A més, activitats com aquesta sortida també tenen com a objectiu continuar el treball en equip i potenciar la col·laboració entre ells.

Podeu veure les fotografies de la sortida aquí.