consell de savis 2012

El passat dissabte 14 de gener va tenir lloc a la casa Pairal de Can Cassanyes, a Sant Marçal, la trobada anual del Consell de Savis dels Castellers de Vilafranca.

El Consell de Savis està format pels caps de colla i presidents dels Verds: Carles Domènech, Francesc Moreno, Lluís Esclassans, David Miret, Josep Just, Josep Mestres, Pere Regull -que no va poder assistir a la trobada per motius professionals-, Josep Cabré i Miquel Ferret. En aquesta ocasió, també els van acompanyar el sots-cap de Colla, Toni Bach, el vicepresident de l’àrea Social, Àlex Sánchez-Granados, la cap de Canalla, Anna Riba, i el secretari Òscar Trejo, representants de la Junta de la Colla, i el casteller, Toni Rossell, que va fer d’amfitrió de la trobada.

 

A l’inici de la trobada es va recordar al fundador de la Colla, Oriol Rossell – que el proper 20 de febrer farà 1 any que ens va deixar- i es va visitar la sala castellera on es guarda l’extens fons documental casteller que l’Oriol Rossell va anar creant al llarg dels anys.
Aquesta trobada va servir com a punt de reunió i de debat de l’actualitat castellera i institucional de la Colla, de balanç de l’anterior temporada, però sobretot per constituir la Comissió Gestora que ha de vetllar pel bon funcionament del procés electoral que s’ha obert per la renovació dels càrrecs de cap de Colla, president i de la resta de la Junta Directiva.
L’assemblea anual ordinària de final de mandat de la junta actual encapçalada per David Miret i Miquel Ferret es celebrarà el dissabte 4 de febrer a les cinc de la tarda i l’assemblea extraordinària d’elecció de nou cap de Colla, president i Junta Directiva es celebrarà el divendres 10 de febrer a les deu de la nit. En aquesta assemblea, l’única candidatura presentada, l’encapçalada per Pere Almirall i Josep Cabré, exposarà el seu programa pels propers quatre anys.