Els Castellers de Vilafranca presenten una nova campanya per animar a tothom a participar en les actuacions i festes d’aquesta temporada
tesperem

Aquesta setmana els Castellers de Vilafranca han presentat la campanya publicitària de la temporada 2011. Amb l’eslògan T’esperem! Aquest 2011 no te’l pots perdre es vol animar a tots els castellers, aficionats i públic en general a que participin activament als assajos, actuacions i festes en els que els Castellers de Vilafranca seran protagonistes aquest any.
La campanya transmet la idea que un any més a tots els Castellers de Vilafranca els esperen nous castells, nous reptes i sobretot conèixer noves festes, tan a Catalunya com a l’estranger.
Formar part dels Castellers de Vilafranca implica conèixer i participar any rere any en algunes de les principals Festes Majors de Catalunya i també conèixer festivals, festes i tradicions més enllà del nostre país.
Com a principals novetats, aquest 2011 els Castellers de Vilafranca participaran en els actes previs de La Patum de Berga, les Festes de Gràcia de Maó, el Festival Mundial de Tilburg a Holanda i la Festa del Jamastami dels Govindes de Bombai a l’Índia.
Per aquesta campanya s’ha realitzat un anunci, un cartell, una samarreta, fulletons i se’n farà difusió a Vilafranca i també a través del correu electrònic, la pàgina web de la colla www.castellersdevilafranca.cat, Facebook i Twitter.
Amb els Castellers de Vilafranca és Festa Major tot l’any!