Aquest cap de setmana torna l’activitat al local dels Castellers de Vilafranca.

Després d’un cap de setmana de descans, els Castellers de Vilafranca tornen a l’activitat castellera i social. Per començar, aquest dijous 9 de juny tindrà lloc el proper tast de vins de la temporada. Serà a les 20h a Cal Figarot de la mà del Celler Entre Vinyes.

A més, divendres serà un dia ple d’activitat a la seva seu social. De 19h a 22h hi haurà portes obertes a Cal Figarot amb entrada lliure, on tothom qui vulgui podrà aprofitar per visitar aquest edifici emblemàtic de Vilafranca del Penedès. A les 20h començarà l’assaig jove, i per acabar a partir de les 21:30h tindrà lloc el segon assaig especial de la temporada. Els Verds tenen previst fer grans proves i seguir preparant els castells de cara al tram central de la temporada.

I finalment dissabte els Castellers de Vilafranca actuaran a l’Hospitalet, on compartiran plaça amb la Colla Jove de l’Hospitalet i Matossers de Molins de Rei. A les 17h començarà la cercavila a la Rambla Just Oliveres, i l’actuació serà a les 18h a la Plaça de l’Ajuntament.