Serà el proper cap de setmana, 28 i 29 de maig, amb actuacions a Elna, Sant Cebrià del Rosselló i Baó.

 

Aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca faran el primer viatge de la colla després de la pandèmia de la Covid-19. Serà a la Catalunya Nord els dies 28 i 29 de maig. Es tracta d’un viatge que pretén reforçar el compromís de la colla amb els Països Catalans, la cultura catalana i la nostra identitat.

El motiu principal del viatge és la participació de la colla a la XXa Trobada Identi’CAT. Serà diumenge a les 11 del matí a Baó, amb els Castellers del Riberal i els Castellers de Barcelona.

Els de Cal Figarot aprofitaran el viatge per també actuar en diferents indrets dissabte. A dos quarts de 12 del migdia, actuaran a la Plaça Major d’Elena i després alçaran un pilar a la Maternitat d’Elna. Més tard, a les 6 de la tarda, actuaran a la Place de Marbre de Sant Cebrià del Rosselló.

Aquest no serà l’únic viatge dels de la camisa verda aquest any. Els propers 17, 18 i 19 es desplaçaran fins a Euskadi per actuar en diverses localitats de Guipúscoa.

Per qualsevol aclariment sobre el viatge a la Catalunya Nord, no dubteu en contactar amb nosaltres.