El passat 1 de novembre es va celebrar a Vilafranca del Penedès la diada de Tots Sants, en la qual després de gairebé dos anys va poder tornar a la normalitat.

Els Castellers de Vilafranca van descarregar a la primera ronda el primer 4d8a de la represa, i com a segona ronda van intentar el 3d9f, que tot i portar-lo ben assajat, no va es poder completar a plaça.

Com a repetició de la segona ronda els verds van estrenar la T8f, i en tercera ronda van descarregar el 4d8. Per a finalitzar la jornada van descarregar el pilar de 6, i van alçar 8 pilars de 4 simultanis.

La resta de colles convidades, Castellers de Sants, Capgrossos de Mataró i Xiquets de Tarragona van completar castells de set.
Amb aquesta actuació els Castellers de Vilafranca finalitzen la temporada d’enguany, amb moltes més ganes i força per l’any vinent, en part, gràcies a haver pogut tornar a plaça en una situació de normalitat.