Els Castellers de Vilafranca també atorguen el premi de Fidelitat Castellera a la DO Penedès

Tot i la situació completament atípica per la pandèmia del Covid-19, els Castellers de Vilafranca han volgut mantenir els reconeixements de castellers de Soca-rel i el premi Fidelitat Castellera. Unes distincions que el cap de colla, Sisco Benet, i el president, Carles Mata, van entregar dissabte 14 de novembre, coincidint amb el dia que s’hauria celebrat el sopar de la colla, dia en què tradicionalment s’entreguen aquests premis. El Soca-rel és la màxima distinció que pot rebre un casteller de Vilafranca dins la colla.

El primer casteller de Soca-rel d’aquest any és el Jordi Oller Recasens. El Jordi va entrar a la colla el 1987. Ha anat als folres de les grans construccions de la colla i és un indiscutible als peus dels nostres castells.

I el segon casteller Soca-rel és el Jaume Grau Adell. Fill i germà de castellers, el Jaume va entrar a la colla el 1985. Va ser canalla, casteller de tronc i ara no falla mai al peu, el folre i les manilles dels nostres castells.

Pel que fa el premi Fidelitat Castellera, aquest any el reconeixement és per la DO Penedès. Des de fa anys, és un dels patrocinadors i col·laboradors de la colla, sempre compromesa tant en els bons moments com en els difícils.