Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dissabte a Lloret de Mar, a La Selva, en la diada castellera de la població. Acompanyats dels Marrecs de Salt i els Castellers de l’Alt Maresme, els Verds han aconseguit descarregar el primer castell de nou que s’ha vist mai en aquesta ciutat. Concretament, els vilafraquins han portat a plaça el 3d9f.

Els Castellers de Vilafranca han completat la diada a Lloret de Mar amb la Td8f i el 4d8. A més, a la ronda de pilars, han descarregat el pilar de 6 i sis pilars de 4. Com fan a totes les diades, els Verds, a l’inici de la jornada, tambe han fet un pilar per reivindicar la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

El proper objectiu casteller dels Verds es la diada del Pla de la Seu, a Tarragona, el proper dissabte a la tarda. Els Castellers de Vilafranca volen estrenar-hi el primer castell de gamma extra, probablement, la Td9fm. Per aconseguir-ho, però, el cap de colla reclama que els propers tres assajos s’ompli Cal Figarot. Són: dilluns (20.00h), dimecres (20.30h) i divendres (21.30h). Aquest últim, coincidint amb la celebració del Vijazz, es farà a la plaça de la Vila de Vilafranca.