Els Verds participaran a la manifestació convocada per l’ANC i Òmnium i proposen una acció conjunta de tots els castellers desplaçats a Brussel·les.

brusselles 206

Els Castellers de Vilafranca anirem a Brussel·les el proper 7 de desembre per donar suport a la manifestació convocada per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium. Volem donar suport a la reivindicació de país, tal com hem fet des de fa anys, compromesos amb el dret a decidir i la llibertat de Catalunya.

Els Castellers de Vilafranca hem rebut moltes propostes de castellers d’altres colles i aficionats del món casteller per participar-hi conjuntament. Aquest és el moment perquè el món casteller quedi representat àmpliament i projecti una imatge d’unitat, com la que demanem als nostres polítics en un moment tan decisiu com aquest.

És per això que demanem a tots els castellers d’altres colles que estiguin a Brussel·les i vulguin participar conjuntament, que ens enviïn un correu a info@castellersdevilafranca.cat.

Al correu, es important que es detalli: noms i cognoms, funció que es fa a la colla (primeres mans, graller, timbaler, tècnic, equip directiu, crossa, terç…) i colla que forma part. Abans del viatge, es donarà la informació per trobar-nos a la capital belga cada un amb la camisa de la seva colla.

Així doncs, els Castellers de Vilafranca esperem que la mobilització sigui un èxit i els castells demostrem la força que tenim.