Els vilafranquins van recuperar el 4d9fa, un castell insígnia de la colla que no feien des del Concurs del 2014

 

 4d9fa Mataró 2017

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge a la diada de Les Santes de Mataró, on han completat una jornada castellera excel·lent. Els vilafranquins han recuperat el 4d9fa en primera ronda, un castell que no descarregaven des de l’octubre del 2014, tot i que, durant molts anys va ser un castell insíginia de la colla. A més a més, els Castellers de Vilafranca, durant la diada a Mataró, també van estrenar el 3d8ps, el tercer de la seva història. Després d’un intent fallit, els Verds han tornat a intentar-lo per, aquest cop sí, completar-lo amb èxit.


Els Castellers de Vilafranca també han descarregat la Td9fm (és la quarta de la temporada) i han carregat el Pd7f. Amb aquesta magnífica actuació, els Verds encaren una de les setmanes més importants de la temporada, que ha de culminar aquest dissabte amb el 3d10fm descarregat a Vilanova.

Per aquest motiu, i amb l’objectiu clar en ment, els Castellers de Vilafranca demanen que tots els castellers, aficionats i simpatitzants omplin Cal Figarot durant els assajos de dilluns (20:00h), dimecres (20:30h) i, sobretot, divendres (21:30h). Aquest últim serà un assaig especial de castells de deu per preparar el 3d10fm i els altres castells que els vilafranquins volen fer a Vilanova. En acabar l’assaig, hi haurà hamburgueses per a tothom i se sortejaran tres lots de vins de la DO Penedès entre tots aquells qui hagin participat en l’assaig.