Els Castellers de Vilafranca i el Cine Club Vilafranca organitzen un cicle de cinema a la fresca

alt

Els Castellers de Vilafranca organitzen un any més el cicle de cinema a la fresca al pati de Cal Figarot, amb la col·laboració del Cine Club i, enguany, com a novetat, amb la Denominació d’Origen Penedès. Aquest serà el novè any que els Castellers de Vilafranca organitzen el cicle de cinema a la fresca als jardins de Cal Figarot. Aquest any es projectaran tres pel·lícules: “El Sr. Henri comparte piso”, “Mi panadería en Brooklyn” i Manual de un tacaño”. Les sessions es faran durant tres dijous de juliol, a partir del dia 6, a les 22:15h i l’accés serà gratuït per a tothom.

Com a novetat d’aquest any, i fruit de l’acord de col·laboració entre els Verds i la DO Penedès, durant les projecccions de les pel·lícules es podrà degustar una copa de vi de la comarca. A més a més, també es podrà sopar a la terrassa del Figarot mentre es mira la pel·lícula.

El cicle de cinema a la fresca de Cal Figarot comptarà amb tres projeccions. A continuació us donem més detalls de les pel·lícules seleccionades.

El Sr. Henri comparte piso

El misàntrop i l’estudiant condemnats a entendre’s

Dijous 6 de juliol, 22:15h

Títol original: L’étudiante et Monsieur Henri

Direcció i guió: Ivan Calbérac

Intèrprets:Claude Brasseur, Guillaume de Tonquédec, Noémie Schmidt, Frédérique Bel.

Comèdia. FRANÇA, 2015. 95’. Projecció en versió doblada.

El Sr.Henri accepta a contracor llogar una habitació de casa seva per imposició del fill qui creu que ja no pot estar sol. L’escollida per ocupar-la és una estudiant de pocs recursos però amb moltes ganes de sobresortir, motiu pel qual ha de traslladar-se a viure a París. La reticència de l’Henri per compartir habitatge canviarà qua vegi en la la nova companya de pis la clau per fer la guitza a la seva jove a qui fa temps que no suporta.

 

_____

 

Mi panadería en Brooklyn

Dolços per a tothom

Dijous 13 de juliol, a les 22:15h

Títol original:My Bakery in Brooklyn

Direcció i guió: Gustavo Ron

Intèrprets:Aimee Teegarden, Linda Lavin, Blanca Suárez, Aitor Luna, Ernie Sabella

Comèdia. ESPANYA, 2016. 100’. Projecció en versió doblada.

Vivian i Chloe, dues cosines que viuen a Brooklyn i que han estat inseparables des de la infantesa, hereten una històrica fleca després de la sobtada mort de la tieta Isabelle.

La Vivian ha posposat el somniat viatge a Europa per ajudar a mantenir el tradicional local però la Chloe creu que l’han de modernitzar. Quan el banc les comunica el mal estat dels comptes del negoci no dubten en unir les forces per preservar el llegat familiar.

 

_____

Manual de un tacaño

Una picada d’ull a “L’Avar” de Molière

Dijous 20 de juliol, a les 22:15h

Títol original: Radin!

Direcció: Fred Cavayé

Guió: Nicolas Cuche i Lauren Turner.

Intèrprets: Dany Boon, Laurence Arné, Noémie Schmidt, Patrick Ridremont.

Comèdia. FRANÇA, 2016. 89’. Projecció en versió doblada.

El còmic francès Dany Boon interpreta a un violinista d’una orquestra local extremadament garrepa, cosa que haurà de dissimular quan algú s’enamora d’ell i al mateix temps descobreix que té una filla adolescent.

La força d’aquest actor borda un personatge que és un perfecte reflex d’aquests temps de consumisme.

El director del film debuta amb bon peu en la comèdia aconseguint ser número 1 al seu país, després de tres thrillers.

En Cavayé no amaga la seva condició d’actualització (en forma, que no en fons) de la immortal peça teatral clàssica “L’avar” de Molière.

 

CINEMAFRESCA 2017