Clica i coneix TOTS els detalls i les novetats de la nova camisa!

camises noves 2017

 

 

Els Castellers de Vilafranca han estrenat el nou disseny de les camises d’actuació aquest diumenge, durant la diada de Fires i festes de maig a Vilafranca. El nou disseny té com a gran novetat el teixit: és una camisa composta 100% de cotó de gran qualitat que busca que aquesta sigui més transpirable. A més a més, el cotó està teixit en sarja per fer la camisa més resistent. El nou disseny de les camises pretén que facilitin l’activitat castellera, que s’adapti a totes les necessitats i que siguin més segures. En aquesta línia, les camises inclouen una butxaca interior en comptes d’exterior per evitar qualsevol tipus d’incident. A més a més, satisfan la demanda històrica de molts responsables de l’equip de canalla que reclamaven que les camises de la canalla portessin els botons tapats per evitar que s’hi enganxessin els cabells. Amb el nou disseny, aquesta demanda queda solucionada.

 

Les noves camises també recuperen una característica històrica de les camises castelleres de fa uns anys -fruit de la recerca i la documentació a l’hora de fer el disseny: les mànigues de la camisa són una talla més gran que el cos, per facilitar la pràctica castellera (ja que, en molts casos, els castellers tenen els braços estirats). A part, les mànigues són més amples que les anteriors camises perquè es puguin doblegar amb facilitat sense que el braç quedi apretat.

 

Una de les altres novetats de la camisa és que, després que l’Assemblea dels Castellers de Vilafranca aprovés la nova imatge gràfica de la colla, ja inclou l’actualització de l’escut. A més a més a la part de darrere de la camisa hi apareix el nom de la colla i s’hi manté la senyera.

 

camises noves 2017 2

 

La confecció i producció de la nova camisa ha anat a càrrec dels Castellers de Vilafranca i l’empresa vilafranquina ‘Referèndum’. Amb aquesta nova camisa, els Castellers de Vilafranca hi han incorporat un valor afegit, ja que tots els productes i teixits que s’han utilitzat durant la fabricació són de procedència catalana i, per tant, eviten la mà d’obra infantil. D’aquesta manera, la colla vilafranquina es compromet amb els drets laborals de tots els treballadors.

 

Un últim ítem a destacar d’aquesta nova camisa dels Verds és que per cada camisa, els Castellers de Vilafranca i ‘Referèndum’ faran una aportació econòmica a la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu. Així doncs, es tracta d’una camisa que va molt més enllà del fet casteller. Precisament, aquests dies, els Castellers de Vilafranca estan venent unes polseres de la colla els beneficis de les quals aniran destinats íntegrament a la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu. Les polseres es poden comprar a la botiga que s’instal·la a Cal Figarot tots els divendres durant l’assaig dels Castellers de Vilafranca.