Un tast de cerveses artesanes, a Cal Figarot

2017-05-14T23:00:00+01:0014 Maig 2017|Notícies castelleres|0 Comments
El dia 30 de maig, Cal Figarot acollirà un tast introductori al món de la cervesa artesana

Tast Cerveses TR3SC 4 bona

 

 

Els Castellers de Vilafranca organitzaran un tast introductori al món de les cerveses artesanes el proper dimarts dia 30 de maig a la seva seu social, Cal Figarot. És una activitat oberta a tothom qui ho desitgi, encara que no siguin socis dels Verds. L’objectiu d’aquest tast és introduir-se en el món de la cervesa artesana i entendre els principals conceptes d’aquest món. Per aquest motiu, s’estudia el seu procés d’elaboració, es tasten els seus principals ingredients i els  diferents estils de cervesa.

 

El tast estarà guiat per en Toni Lluc Vives, cerveser de la cervesera Fanatik beer, enginyer alimentari i jutge especialista de cervesa artesana. Al començament del tast es farà una breu explicació teòrica dels principals fonaments del món de la cervesa artesana. Tot seguit, es tastaran un total de 7 cerveses de diferents estils, orígens, color i graduació.  Entre cervesa i cervesa s’aprofitarà per anar explicant els diferents conceptes a tenir en compte de la cervesa artesana.

 

El tast començarà a les 20:00h i les inscripcions es poden fer fins al dia 26 de maig enviant un mail a social@castellersdevilafranca.cat . El preu de les inscripcions és de 8€ (12€ pels que no siguin socis dels Castellers de Vilafranca).

 

mail tastdecerveses 1

Deixa un comentari