Els vilafranquins han participat en la inauguració del nou local dels Moixiganguers d’Igualada

 3d8 Igualada 2017 bo

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest diumenge al migdia a la diada d’inauguració del nou local dels Moixiganguers d’Igualada. En la primera actuació de la temporada, els vilafranquins han descarregat la clàssica de 8 amb comoditat. En la primera ronda, els Verds han completat el 3d8. A continuació, el 4d8 ha estat el castell escollit per la segona ronda. I per acabar les tres rondes de castells, han fet una Td7 amb figuereta. En la ronda de pilars, han descarregat un pilar de 5 i quatre pilars de 4.

 

El cap de colla dels Verds, Toni Bach, ha valorat molt positivament l’actuació, remarcant que, “tècnicament, sempre és positiu anar a places a fer castells de 8 per poder començar a treballar nous troncs en castells que exigeixen”.

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran la setmana que ve en la diada de Cal Figarot, conjuntament amb els Matossers de Molins de Rei i els Xiquets del Serrallo. Els assajos dels de la camisa verda, aquesta setmana seran: dilluns (a les 8), dimecres (a dos quarts de 9) i divendres (a dos quarts de deu).

 

 

4d8 Igualada 2017 bo

Td7 Igualada 2017