El proper 5, 6 i 7 de maig viatjaran a la ciutat holandesa per actuar-hi

Rotterdam previ

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran a Rotterdam (Països Baixos) el primer cap de setmana de maig. Un grup dels Verds marxarà divendres dia 5 al matí i un altre, a la mateixa tarda, aprofitant els dos vols diaris que hi ha entre Barcelona i Rotterdam. Els Verds participaran en un dels festivals més importants de la ciutat holandesa, com una de les actuacions estrella. S’hi desplaçaran uns 150 castellers, que ja es poden apuntar a Cal Figarot durant els assajos de la colla. En els tres dies de l’estada, els vilafranquins també actuaran a alguns dels punts més emblemàtics de la ciutat.

 

A part d’altres compromisos institucionals que tingui la colla, els Castellers de Vilafranca compartiran experiències amb els Xiquets d’Hoorn, una colla castellera formada a la ciutat i que actualment encara està en procés de creixement (va començar a assajar a mitjans d’octubre del 2016).

 

Uns dies abans que el gran gruix, una petita delegació dels vilafranquins ja serà a Rotterdam per fer difondre el món casteller a les principals entitats de la ciutat holandesa. Per exemple, entre d’altres, faran un taller de castells a la Universitat de Rotterdam.

 

 

rotterdam 2017