Els Verds han publicat la 47a edició de l’anuari que resumeix la temporada passada

 figarot 2017

Els Castellers de Vilafranca han publicat ‘El Figarot’, l’anuari que fa un resum de la passada temporada de la colla i inclou articles castellers de tot tipus. En aquesta ocasió, l’anuari arriba a la 47a edició i els Verds el van repartir durant l’Assemblea que va tenir lloc el passat divendres. ‘El Figarot’ d’enguany inclou, per exemple, un article sobre la innovació en els assajos, una entrevista referent a la nova imatge gràfica de la colla o un recull de les millores en les instal·lacions de la seu social dels Castellers de Vilafranca.

 

A més a més, com cada any, també s’hi pot trobar les cròniques de les actuacions més importants de la temporada. ‘El Figarot’ número 47 tambe inclou la visió de la temporada que en fan analistes castellers i periodistes com Alber Mercadé o l’historiador Pere Ferrando. Els socis que encara no tinguin l’anuari el podran passar a buscar per Secretaria durant els primers assajos de la temporada.