Serà el pròxim 11 de febrer al vespre

 15895194 10154154566071905 6907248130844115895 n

Els Castellers de Vilafranca participaran en el concert solidari en benefici de les persones refugiades, que se celebrarà el pròxim 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona. El concert comptarà amb la presència d’artistes reconeguts i de les 4 colles castelleres de 10.

 

El concert és una de les iniciatives de la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra” que ha engegat un grup extens de la societat civil catalana per acollir els refugiats que fugen de la guerra. Precisament, fa unes setmanes, els Castellers de Vilafranca van ser una de les organitzacions culturals del país que va signar el manifest en favor d’obrir les fronteres i rebre aquestes persones.

En els pròxims dies, els membres de la colla vilafranquina podran inscriure’s per anar al concert a través d’un formulari que facilitarà la colla a nivell intern.

També en les pròximes setmanes es coneixeran més detalls de l’actuació que hi faran els Castellers de Vilafranca, tot i que s’ha de tenir en compte que es tracta d’una data fora el calendari casteller de la colla i que, per tant, serà una jornada festiva i reivindicativa, lluny de qualsevol objectiu de molt nivell.

 

Els Castellers de Vilafranca participaran en el concert solidari en benefici de les persones refugiades, que se celebrarà el pròxim 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona. El concert comptarà amb la presència d’artistes reconeguts i de les 4 colles castelleres de 10.

El concert és una de les iniciatives de la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra” que ha engegat un grup extens de la societat civil catalana per acollir els refugiats que fugen de la guerra. Precisament, fa unes setmanes, els Castellers de Vilafranca van ser una de les organitzacions culturals del país que va signar el manifest en favor d’obrir les fronteres i rebre aquestes persones.

En els pròxims dies, els membres de la colla vilafranquina podran inscriure’s per anar al concert a través d’un formulari que facilitarà la colla a nivell intern.

També en les pròximes setmanes es coneixeran més detalls de l’actuació que hi faran els Castellers de Vilafranca, tot i que s’ha de tenir en compte que es tracta d’una data fora el calendari casteller de la colla i que, per tant, serà una jornada festiva i reivindicativa, lluny de qualsevol objectiu de molt nivell.