El sopar de final de temporada dels Verds va reunir 643 persones

sopar 2016

 

Els Castellers de Vilafranca han celebrat aquest dissabte el sopar de final de temporada. La vetllada va ser a la Nau de Cal Figarot i hi van participar 643 comensals. Durant el sopar, els castellers, socis i convidats van poder gaudir de diferents vídeos resum de l’any i dels actes institucionals habituals. Entre ells, els parlaments de l’alcalde, Pere Regull, el del President dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell i el del cap de colla, Toni Bach.

 

A més a més, com cada any es van fer entrega dels diversos premis honorífics. Els dos Premis Soca-rel d’aquest any van ser otorgats a Ton Feliu i Toni Rossell. El Premi Fidelitat Castellera va ser per la Societat Coral el Penedès (‘El Coro’).

 

Els Castellers de Vilafranca també van aprofitar per col·laborar amb l’ONG Pallapupas, que fa riure als nens hospitalitzats per fer-los l’estada a l’hospital més amena. Els castellers van poder comprar un nas de pallasso per finançar els projectes de l’ONG i reafirmar així el compromís social de la colla. La festa va acabar amb un concert del grup ‘Morena Tradiptaxanga’.