Els vilafranquins han actuat a Barcelona durant la Diada Nacional de Catalunya

 3de9f El Born 2016

 

 

Els Castellers de Vilafranca van participar diumenge passat diversos actes relacionats amb la Diada Nacional de Catalunya. Tots ells van ser a Barcelona. El dia dels Verds va començar amb una actuació a El Born, on hi van descarregar el 3d9f com a millor castell. També hi van completar el 4d8 amb l’agulla, la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre.

 

Després d’aquesta diada, on també hi van participar els Capgrossos de Mataró i la Jove de Barcelona, els vilafranquins es van desplaçar fins al Fossar de les Moreres per fer-hi un pilar de 6. A la tarda, els Castellers de Vilafranca van participar en la manifestació independentista que havien convocat l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural. Ho van fer des del tram 38, al costat de l’Arc del Triomf i hi van completar la Torre de 8 amb folre i el 3d8.

 

El dia anterior, els Verds també havien participat en la Marxa de Torxes celebrada a Vilafranca la nit del dissabte.

 

Pde6 Fossar de les Moreres 2016

pilars de 4 El Born 2016