Els vilafranquins descarreguen el castell de 10, a dos dies de Sant Fèlix, on volen completar el 3d10fm i el 4d10fm

 3de10fm Arboç 2016

 

 

Els Castellers de Vilafranca han tingut una doble actuació aquest cap de setamana. La més destacada, la de diumenge a l’Arboç, on hi han descarregat el 3d10fm, el segon de la temporada. Aquest és un castell que no s’havia vist mai abans de Sant Fèlix, i els vilafranquins enguany ja l’han completat en dues ocasions (l’altra va ser a Vilanova, tot just fa un mes).

 

Els Castellers de Vilafranca tenen l’objectiu de descarregar dos castells de 10 pisos (el 3 i el 4 de 10) per la diada de Sant Fèlix i s’havien marcat com a requisit, fer-ne dos abans de la cita castellera més important de l’any. Així doncs, un cop complerta aquesta fita, intentaran els dos castells de deu el dia 30 d’agost. A l’Arboç, els Verds també hi han descarregat la Td9fm, el 4d9f i el Pd8fm.

 

Els Castellers de Vilafranca també van actuar dissabte al Catllar. Hi van descarregar el 3d9fa com a millor castell, acompanyat de la Td9fm (la 80 de la història dels vilafranquins), el 4d9f i el Pd8fm.

 

Castellers de Vilafranca – L’Arboç:

Td9fm (1a ronda)

3d10fm(id); 3de10fm (2a ronda)

4d9f (3a ronda)

Pd8fm (ronda de pilars)

 

Castellers de Vilafranca – El Catllar:

3d9fa (1a ronda)

Td9fm (2a ronda)

4d9f (3a ronda)

Pd8fm (ronda de pilars)