Els Castellers de Vilafranca encaren l’agost amb Sant Fèlix com a objectiu principal

2016-08-10T23:00:00+01:0010 Agost 2016|Notícies castelleres|0 Comments

La colla vilafranquina actuarà aquest cap de setmana a la Diada de Cal Figarot i a la Bisbal

 

tde9figarot

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca encaren el mes d’agost amb nous reptes castellers i un objectiu final: la diada de Sant Fèlix. La primera cita castellera de l’agost és aquest cap de setmana, a Vilafranca, amb la diada de Cal Figarot. Els Verds actuaran amb la Colla Joves Xiquets de Valls, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Minyons de l’Arboç. La diada serà a partir de les 18:00h davant de la seu social dels vilafranquins. Els Castellers de Vilafranca preveuen fer castells bàsics de 9 i un castell de vuit amb l’agulla o el 5d8. Com ja ve sent habitual, els Verds també faran una prova en acabar la diada. Aquest any, faran una prova del 4d10fm.

 

La celebració del XXXIè aniversari de Cal Figarot començarà amb una cercavila pels carrers de la vila amb l’Àliga de Sant Julià, el Drac de les Cabanyes i el Gegant del Peret del Pla a les 17:00h. La celebració també comptarà amb una nova edició de la Ronda de Vermut, on els Castellers de Vilafranca compartiran experiències i sensacions després de la diada, en un to distès i amb les portes de la seu social obertes. Posteriorment, hi haurà un sopar popular i una festa amb el grup de música ‘Dalman & Company’ i el ‘Dj Patata’.

 

El dilluns, els Castellers de Vilafranca actuaran a La Bisbal del Penedès, conjuntament amb les dues colles de Valls. Els vilafranquins es plantegen objectius superiors, que dependran de l’assaig d’aquest divendres. Els Castellers de Vilafranca tenen la intenció de portar castells de Gamma Extra a la població del Baix Penedès.

 

L’assaig de divendres començarà, com és habitual, a les 21:30h a Cal Figarot.

 

cartell figarot 01 1

___________________________________________________________________________________

 

WhatsApp Image 2016 08 11 at 21.09.25

 

 

Deixa un comentari