La colla vilafranquina actuarà a la diada de Les Santes amb la mirada posada al 3de10fm de Vilanova

  3 de 9 amb folre i lagulla dels castellers de vilafranca

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge a Mataró, coincidint amb la Diada de Les Santes de la capital del Maresme. Els vilafranquins volen intentar el 3de9fa i completar-lo, d’aquesta forma, per primera vegada aquesta temporada. L’estrena d’aquest castell ja s’hauria d’haver produït la setmana passada a Altafulla, però el retard d’una hora i mitja de l’inici de la diada va fer que s’acabés descartant. Els Castellers de Vilafranca també volen repetir la Tde9fm i seguir consolidant l’estructura del 3de9f, per poder fer-lo de deu pisos la setmana següent a Vilanova.

 

Els dos objectius de la colla per aquest juliol, doncs, són clars: el primer estrenar el castell amb agulla a Mataró i el segon, descarregar el 3de10fm. Per aconseguir completar el 3de10 a Vilanova, els Castellers de Vilafranca demanen la implicació de tots els castellers, socis i simpatitzants en l’assaig especial d’aquest divendres i, també, en el de divendres dia 29, el dia abans de l’esperada diada a Vilanova.

 

En acabar l’assaig d’aquest divendres, la colla penedesenca sortejarà dos menús dobles al Restaurant Cigró d’Or (escollit recentment millor restaurant, segons els Premis Enoturisme 2016) i hi haurà sopar i cervesa gratuïta per a tots els assistents. A més a més, també se celebrarà una festa amb preus populars a Cal Figarot.