Els vilafranquins van actuar a la capital del Baix Penedès per primera vegada a la història

 Tde9fm El Vendrell 2016

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar dissabte passat per primera vegada a la història al Vendrell, en la 2a diada d’homenatge a Jan Julivert. Els vilafranquins van completar una gran diada, descarregant la Tde9 amb folre i manilles com a castell més destacat. La torre de 9 al Vendrell es va convertir en la segona de la temporada, després de que els vilafranquins ja l’aconseguissin a Sant Quintí. Els Verds també van descarregar el 4de9f, el 3de9f i un pilar de 7 amb folre que coronava una enxaneta no habitual en el pilar vilafranquí d’aquesta temporada.

 

En acabar la diada, els representants dels Castellers de Vilafranca van entregar als Nens del Vendrell els dos volums de la història de la colla vilafranquina i un premi a la fidelitat castellera per agrair-los la invitació a aquella històrica diada.

 

Els Castellers de Vilafranca encaren un mes de juliol trepidant amb nous reptes al davant. La setmana que ve, dissabte a la tarda, els vilafranquins actuaran a Tarragona, al Pla de la Seu i tenen la intenció de seguir sovintejant els castells de Gamma Extra. És per això que l’equip tècnic de la colla fa una crida a tots els vilafranquins i penedesencs perquè vagin als assajos de la setmana.

 

Castellers de Vilafranca – El Vendrell:

4de9f (1a ronda)

Tde9fm (2a ronda)

3de9f (3a ronda)

Pde7f (ronda de pilars)

 

El Vendrell Obsequis