Els vilafranquins van actuar al Camp Nou durant la cerimònia inaugural prèvia a la final

 IMGP6400

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van actuar aquest divendres al Camp Nou, a la cerimònia inaugural de la Final de la Lliga francesa de rugbi. Els vilafranquins van completar un 3de8 uns minuts abans que comencés el partit de rugbi francès més important de la temporada. En un Camp Nouple a vessar, el castell dels Verds es va convertir en el més vist en directe de la història dels castells, concretament davant de 99.124 persones. Un cop acabada la seva actuació, el públic de les dues aficions va ovacionar la sortida dels vilafranquins del camp.

 

Els Castellers de Vilafranca van participar, doncs, en el que es va convertir en el partit entre dos clubs de rugbi amb més espectadors. L’actuació dels vilafranquins va tenir un gran ressò mediàtic i mitjans nacionals i internacionals se’n van fer ressò el dia següent.

 

Els Verds són una colla acostumada a participar en aquests esdeveniments mediàtics. En són alguns exemples el concert per la Llibertat (2013) o el Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló (2014).