Els Castellers de Vilafranca organitzen tres sessions de tast de vins

 tast de vins

 

 

Els Castellers de Vilafranca organitzaran al llarg del juny tres tastos de vins a Cal Figarot. Les sessions seran els tres primers dimarts de juny a partir de dos quarts de nou del vespre i tindran un preu de 15€ cada una (10€ pels socis). En cas de reservar les tres sessions, el preu serà de 40€ (25€ pels socis). La temàtica de les sessions serà molt variat i la intenció és que abasti un públic divers, no només experts del vi.

 

La primera sessió serà el proper dimarts dia 7 de juny i anirà a càrrec de Josep Ribas. En aquest cas es farà un maridatge de vins i xocolata i assegura una magnífica experiència. El segon tast serà la setmana següent, el 14 de juny, i estarà dirigit per Fèlix Garcia i Carles Marín, amb el nom: ‘Castellers dins la copa’. La darrera sessió serà el dimarts 21 de juny i comptarà amb la presència de Sergi Castro i Carles Mata, de Bodegues Torres.

 

Per inscriure’s a alguna d’aquestes sessions, cal enviar un correu electrònic a l’adreça social@castellersdevilafranca.cat. El tast de vins és una iniciativa organitzada pels Castellers de Vilafranca amb la col·laboració de Bodegues Torres.

 

 

1a sessió – Dimarts, 7 de juny

Maridatge de vins i xocolata

Descobreix aquesta sorprenent combinació

Dirigida per Josep Ribas

 

—————

 

2a sessió – Dimarts, 14 de juny

Castellers dins la copa

Amb quins vins relacionaries alguns castellers emblemàtics de la colla?

Dirigida per Fèlix Garcia i Carles Marín

 

—————

 

3a sessió – Dimarts, 21 de juny

El tast de l’enganyós

Varietat, origen, elaboració….? On hi ha la diferència ?

Dirigida per Sergi Castro i Carles Mata de TORRES