El cap de colla ha anunciat la intenció de completar el primer 4de9f de la temporada

 

 fires15

 

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest diumenge a la diada castellera de Fires de Maig. Els vilafranquins tenen la intenció d’estrenar-hi diferents castells i fer un pas més en l’inici de temporada. A falta de l’assaig de divendres, els Verds tenen la intenció d’estrenar el primer 4de9 amb folre de la temporada i acompanyar-lo del 3de9 folrat. A més a més, completarien la diada a la Plaça de la Vila amb el 5de8 i el pilar de set amb folre, dos castells que ja han descarregat a l’assaig.

 

La diada de diumenge és el punt culminant d’un cap de setmana intens dels Castellers de Vilafranca: divendres al vespre realitzaran el primer assaig especial de la temporada, dissabte a la tarda es presentarà el llibre 25 edicions del Concurs de Castells de Tarragona a Cal Figarot i, després de la diada castellera de diumenge, se celebrarà la primera jornada de la Ronda de Vermut. En aquest cas, les convidades a aquesta iniciativa seran les dues altres colles vilafranquines: els Xicots i la Colla Jove de Vilafranca.