Els vilafranquins actuen aquest diumenge a Sants, on volen fer un pas més i completar el 3de9f
Tde8 Sants 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge al migdia a la Plaça Bonet i Moixí de Sants (Barcelona). Els vilafranquins tenen la intenció d’estrenar-hi algun castell i confirmar el bon inici de temporada que estan fent. A falta de l’assaig de divendres, l’equip tècnic dels Castellers de Vilafranca es planteja intentar el primer 3de9 amb folre de la temporada i el primer pilar de set amb folre. La diada es completaria amb dos castells de la gamma alta de vuit.

 

Els Castellers de Vilafranca estaran acompanyats pels amfitrions Castellers de Sants i els Xiquets de Tarragona. La diada, que commemora el 23è aniversari de la colla local, començarà a les 12:00h. Els autobusos de la colla sortiran de Cal Figarot a les 10:30h.