Els Castellers de Vilafranca actuaran amb la U.E. Santboina

2016-03-28T23:00:00+01:0028 Març 2016|Notícies castelleres|0 Comments
La colla participarà durant la prèvia i la mitja part del partit que el club de rugby de Sant Boi jugarà aquest diumenge
santboiana

 

 

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge dia 3 d’abril durant la prèvia i la mitja part del partit de rugby que jugaran la U.E. Santboiana i l’Hernani C.R. El matx, corresponen a la 19a jornada de la Divisió d’Honor de Rugby, servirà per mantenir l’estret lligam que hi ha entre la colla vilafranquina i el club de Sant Boi.

 

Els Castellers de Vilafranca portaran a terme les seves constuccions just abans de l’inici del partit (12:00h) i durant la mitja part. A més a més, els castellers també podran gaudir de l’enfrontament des de les grades. El partit i l’actuació tindran lloc a l’Estadi Baldiri Aleu i els autobusos de la colla sortiran de Cal Figarot puntualment a les 10:30h.

 

Seguint una de les tradicions més arrelades del rugby, i amb la intenció d’extrapolar-ho al món casteller, els Castellers de Vilafranca participaran en ‘el tercer temps’, un espai posterior al partit on els jugadors dels dos equips intercanvien sensacions amb fairplay.

Deixa un comentari