assemblea-2016
La nova junta encapçalada per Bach i Badell encara el repte amb il·lusió i ganes de seguir liderant el món casteller

La nova junta encapçalada per Bach i Badell encara el repte amb il·lusió i ganes de seguir liderant el món casteller

L’Assemblea Extraordinària dels Castellers de Vilafranca celebrada ahir al vespre va ratificar l’única candidatura que optava a dirigir els Castellers de Vilafranca els següents quatre anys. Amb 194 vots a favor i 12 abstencions, els socis van confirmar Toni Bach com a cap de colla i Joan Badell com a president. La candidatura Bach-Badell, que va presentar el projecte a la sala polivalent de Cal Figarot i posteriorment el va sotmetre a votació, es va mostrar predisposada a seguir treballant pel bé de la colla.

Un cop fet el recompte de vots, el nou cap de colla, Toni Bach, va reconèixer “el gran honor que significa liderar els Castellers de Vilafranca” i va reiterar la voluntat de fer un pas endavant i innovar en l’àmbit tècnic. Badell, com a nou president dels Verds, va recordar que “l’equip està format per persones amb experiència suficient per encarar aquest repte”.

El projecte recolzat àmpliament per l’Assemblea es basarà en el compromís dels castellers de peu, folres i manilles, en augmentar el rendiment dels assajos modificant algunes metodologies i en la posada en marxa de l’Àrea de Salut i Rendiment, que milorarà l’estat de forma de tots els castellers, minimitzant el risc de lesions. La nova junta té molts reptes al davant com la museïtzació de la seu social de la colla, el redisseny de la imatge corporativa o l’augment de la base social.

Aquí podeu veure les fotografies de l’acte

Assemblea extraordinària