Aquest divendres se celebrarà l’Assemblea Extraordinària per elegir la junta i l’equip tècnic de la colla per les properes quatre temporades.

 

 

 

 

 

El passat divendres 29 de gener es va celebrar a la sala polivalent de la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, l’Assemblea Anual Ordinària de la colla. Aquesta assemblea va servir per posar el punt i final als quatre anys de mandat de la junta i tècnica encapçalada per Pere Almirall i Josep Cabré, cap de colla i president. Tots els vicepresidents de la institució van fer una valoració de la temporada 2015, així com també de les quatre temporades al capdavant de la colla i van agrair a tots els seus col·laboradors la gran feina feta els últims anys. A part d’Almirall i Cabré, també es van acomiadar del càrrec Pepe Martínez, vicepresident de l’Àrea Social; Ton Grau, vicepresident de l’Àrea Econòmica; Toni Rossell, vicepresident de l’Àrea Institucional, Sergio Toledo, des de l’Àrea de Socis; Manel Martin, vicepresident de l’Àrea d’Infraestructures; Laia Colomé, cap de comunicació; Raül Gonzàlez, vicepresident de l’Àrea de Marqueting i Mèdia; Anna Escobar, secretària de la colla; i Manel Huguet, sotscap de colla.

 

 

Els socis i sòcies de la colla, amb dret a vot, van aprovar la memòria i els comptes del 2015 per unanimitat. A més, l’assemblea també va servir per presentar el projecte per Cal Figarot, que preveu una remodelació íntegra de la seu social i un projecte de museu. Els socis i sòcies també van donar-hi suport amb una clara majoria. De fet, la primera fase començarà aquesta mateixa setmana amb obres a la nau i al jardí.

 

 

I aquest divendres 5 de febrer se celebrarà l’Assemblea Extraordinària de la colla, que elegirà la junta i la tècnica que estaran al capdavant de la colla les quatre properes temporades. L’única candidatura que s’hi ha presentat està encapçalada per Toni Bach com a cap de colla i Joan Badell com a president. Es tracta d’un equip humà molt ampli per assumir els reptes que té la colla els propers anys.

 

 

En l’àmbit tècnic, la candidatura pretén seguir innovant amb les tècniques d’assaig, incidint especialment en el peu, folre i manilles, per tal de fer­los encara més eficients. L’objectiu és consolidar i augmentar el lideratge dels Castellers de Vilafranca en el món casteller. En el cas de ser escollits, la nova junta també vol crear la vicepresidència de ‘Rendiment i Salut’, que s’ocuparà de millorar el rendiment físic dels castellers, minimitzant el risc de lesions. La candidatura centrarà el seu projecte en el compromís, l’actitud, la innovació i la comunicació. Tot i ser l’única candidatura presentada, com és habitual, se sotmetrà a votació de l’Assemblea de la colla.