Els verds participen dins de la Barcelona Catalonia Culture Week, en l’acte de celebració del quinzè aniversari de l’agermanement de les ciutats de Barcelona i Shanghai

 

 

Durant el mati d’avui els castellers s’han desplaçat per la ciutat en transport públic i han visitat diversos espais on han aixecat els seus castells.

Primer ho han fet al parc de la Century Avenue, en ple districte financer on han aixecat el 3/8 i quatre P/4.

Més tard han passejat pel ‘Bund’ lloc obligat de visita i des de on es contempla la silueta de l’Skyline de la ciutat amb els seus edificis més emblemàtics a l’altra banda del riu Huangpu. Els verds han deixat una de les imatges més mediàtiques del viatge quan han descarregat la T/8f. També han aixecat dos P/4 amb senyera.

 

Per la tarda els castellers han participat en l’acte de celebració del quinzè aniversari de l’agermanement de les ciutats de Barcelona i Shanghai, dins de la Barcelona Catalonia Culture Week, descarregant el 4/7 amb agulla, que ha tingut lloc a la ‘rooftop’ d’un gratacel, d’on es podía gaudir a vista d’ocell del Jing’an Temple.