L’Orfeó Català va estrenar el passat dissabte a l’Auditori de Vilafranca la versió polifònica de l’himne dels Castellers de Vilafranca ‘Amunt Verds!’, sota la direcció de Josep Vila i amb arrenjaments musicals del compositor vilafranquí Lluís Giménez. Una versió que va sorprendre al públic vilafranquí que va omplir l’Auditori per seguir el Concert de l’Orfeó, protagonitzat per obres de Brahms i cançons tradicionals catalanes.

Posteriorment l’Orfeó va tornar a interpretar l’himne convidant a l’escenari als membres dels Castellers de Vilafranca, que prèviament havien alçat dos pilars de 4 simultanis durant el Cant de la Senyera.

 

En la presentació d’aquesta versió de l’himne dels verds, el director de l’Orfeó, Josep Vila,  va destacar l’agermanament entre les dues entitats, després que l’any passat protagonitzessin l’espot de Nadal del Palau de la Música o compartint escenari al mateix Palau durant el Cant de la Senyera en el Concert de Sant Esteve. L’Orfeó va visitar les instal·lacions de la Colla i va participar en un taller de castells, on van aixecar un 3de5 conjunt amb l’ajuda dels castellers vilafranquins.