Es presenten les vambes `Diadora N9000 Castellers´

2015-09-28T17:31:42+01:0028 Setembre 2015|Notícies castelleres|0 Comments

La botiga de LimitEditions va ser dissabte l’escenari de la presentació del model  de vambes esportives ‘N9000 Castellers’ que aquesta empresa barcelonina ha dedicat als Castellers de Vilafranca

 

 

 

Els Castellers de Vilafranca van aixecar un pilar de 5 al davant de la botiga de LimitEditions (Carrer del Duc, 13 de Barcelona) durant la presentació de les vambes N9000 Castellers. Es tracta d’un model exclusiu i d’edició limitada fabricat i avalat per la reconeguda marca esportiva italiana Diadora (nascuda l’any 1948, el mateix any de fundació que els Castellers de Vilafranca) mentre que el disseny s’ha fet des de l’empresa barcelonina LimitEditions (http://www.limiteditions.org/), que comercialitza les vambes, amb molt bona acollida per part dels seus clients.

El disseny està marcat pel color verd de la camisa dels vilafranquins i els tradicionals del vestuari casteller (com el blanc dels pantalons, el negre de la faixa i el vermell amb piquets blancs del mocador) i que també compta amb altres elements, com l’escut de la colla vilafranquina i la inscripció “Castellers” a la part posterior, o la fotografia d’un 5de9f de la colla en una de les plantilles.
La promoció d’aquest model també fa difusió del món casteller ja que s’ha acompanyat de diverses imatges de castells en diverses pàgines web especialitzades d’arreu del món.

Deixa un comentari