Els Castellers de Vilafranca volen mobilitzar Vilafranca i comarca per arrossegar cap a Tarragona un bon gruix de persones per portar-hi el castell de 10.

 

 

Per aconseguir-ho, organitzaran dos assaigs especials aquesta setmana, es repartiran samarretes verdes pels aficionats que participin a la pinya. A més, tothom es podrà desplaçar amb els autocars de la colla fins a Tarragona i, després de l’actuació, quedar-se a dinar amb tota la colla a Tarragona. Tots els aficionats que vulguin ajudar a la pinya, aquest dimecres a l’assaig es repartiran les samarretes i hi haurà penjades unes llistes perquè tothom es pugui apuntar als autocars de la colla i al dinar.


L’actuació a Santa Tecla serà a les 12 del migdia a la Plaça de la Font i començarà puntualment. A les 11h del matí, tots i totes hem de ser a la Plaça del Rei. Els autocars de la colla marxaran a dos quarts de 10 del matí des de davant de Cal Figarot.


Aquesta setmana, els assaigs especials seran dimecres a les 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit. Divendres, a l’acabar, hi haurà menjar i beure per tothom.