Divendres 28 d’agost, a menys de 24 hores per l’inici de la Festa Major, hi haurà el tradicional Berenar de veterans i el Bateig casteller. Serà a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot.

 

 

El Berenar de veterans, que serà a les 6 de la tarda, és una trobada dels més grans i els que més temps porten a la colla. Allà podran intercanviar experiències i sensacions, i parlar de com veuen l’esperada diada de Sant Fèlix i la temporada. Al cap d’una hora, a les 7 de la tarda, molts d’aquests veterans seran part dels protagonistes del Bateig casteller, juntament amb els fills i filles de castellers i castelleres nascuts entre la passada Festa Major i fins al dia d’avui. Els més menuts rebran un simbòlic “bateig”, on se’ls hi farà entrega d’una camisa a mans dels membres més representatius dels Castellers de Vilafranca.