Actuació i festa pel XXXè aniversari de Cal Figarot

2015-08-04T22:43:10+01:004 Agost 2015|Notícies castelleres|0 Comments

Els Castellers de Vilafranca celebren el XXXè aniversari de la compra del seu local social amb una tarda i nit plenes d’activitats.

 

 

 

 

Com ja ha estat habitual en les últimes temporades, els Castellers celebren la Diada de Cal Figarot per celebrar l’aniversari de la compra del local. Aquest any ja en fa 30 i, a més de l’actuació, també han preparat una festa per tots els castellers, aficionats, amics i públic en general.

 

L’actuació castellera començarà a les 6 de la tarda, amb la participació, a part dels amfitrions, dels Castellers de la Vila de Gràcia, els Margeners de Guissona i els Xiquets de Cambrils. Una vegada l’actuació hagi finalitzat, és possible que els Verds realitzin alguna prova important de cara a Sant Fèlix.

 

I a la nit arribarà el torn per la Festa de Cal Figarot. A les 12 de la nit començarà un ball de gralles a càrrec del grup ‘Els Quatrevents’ i, a continuació, amenitzaran la nit els Djs ‘The Trincartorns’. La nit acabarà a la sala de festes ‘La Flama’, a pocs metres de Cal Figarot, a la Rambla de Sant Francesc, Aquesta festa nocturna està oberta a tots els castellers i castelleres, aficionats, amics i públic en general. Des dels Castellers de Vilafranca s’anima a tots els vilafranquins i penedesencs que les portes de Cal Figarot són obertes a tots ells.

Deixa un comentari