Tindrà lloc a partir de dos quarts de 10 de la nit a la seu social dels vilafranquins, Cal Figarot. Se’n faran quatre al llarg de l’estiu.

 

 

Aquest divendres els Castellers de Vilafranca realitzaran el primer dels quatre assaigs especials que la colla realitzarà al llarg de l’estiu. Començarà a dos quarts de 10 de la nit a la seu social dels Verds, Cal Figarot. Aquest assaig estarà destinat a començar a provar els grans peus de castells emmanillats i també altres estructures, com els castells amb agulla. En aquesta ocasió, a més, també servirà per acabar de perfilar l’actuació de Santes a Mataró, aquest diumenge 26 de juliol a les 12 del migidia a la Plaçade Santa Anna.

 

Tot i que els castellers i castelleres són imprescindibles cada setmana als assaigs, en els especials també es demana la màxima col·laboració d’aficionats, familiars i amics per tal de tenir un bon gruix de camises. Als assaigs especials s’ha de pujar tot a dalt. Al finalitzar-los hi haurà sopar per tothom.

 

Els altres assaigs especials seran els divendres 31 de juliol i 21 i 27 d’agost, aquest últim a la Plaça de la Vila de Vilafranca.