Els Castellers de Vilafranca tornaran a la Bisbal del Penedès, a la tradicional cita del 15 d’agost. D’aquesta manera, els Verds tornen a una de les places més importants per la colla fora de Vilafranca i després d’uns anys d’haver-hi estat absents pels incompliments i falta de paraula de l’antic alcalde del municipi.
Els de Cal Figarot han rebut l’oferiment de tornar a participar a la Diada de la Mare de Déu d’Agost per part del nou equip de govern. Tot i tenir un calendari definit i força atapeït durant el mes d’agost, els Castellers de Vilafranca valoren molt positivament l’oferiment i la possibilitat de tornar a actuar al carrer del Doctor Robert, un indret on els vilafranquins tenen el record de grans jornades castelleres.
L’última vegada que els Castellers de Vilafranca van actuar a la Bisbal del Penedès va ser el 15 d’agost del 2012, jornada en què van descarregar la torre de 9 amb folre i manilles.