Cada divendres, des del 28 de novembre fins al 19 de desembre, i el dia 2 de gener, podreu adquirir a Cal Figarot els productes de marxandatge de la colla.

 

 

 

A les portes d’una nova campanya de Nadal, els Castellers de Vilafranca us animem a regalar els productes de marxandatge de la colla als vostres familiars i amics. A la colla tenim un gran assortiment de productes que poden ser el regal ideal per aquest Nadal!

 

Jaquetes, polos, el llibre de la colla, el Nan casteller o les noves sabatilles de la colla, entre molts altres productes, per regalar durant aquestes festes.

 

Per poder adquirir marxandatge de la colla per les festes de Nadal, la botiga dels Castellers de Vilafranca estarà oberta cada divendres de dos quarts de 8 al vespre a dos quarts de 10 de la nit, des d’aquest mateix divendres 28 de novembre fins el dia 19 de desembre. A més, també s’obrirà el divendres 2 de gener per Reis.

 

Tots aquells que vulguin reservar algun producte, ho poden fer enviant un mail a botiga@castellersdevilafranca.cat. Pel que fa les sabatilles de la colla, s’haurà d’indicar el model que es vol amb la talla (de la 35 a la 45).

 

Model 1

 

Model 2